Geluidsversterking

Jarenlange ervaring met,

 • Folkgroepen
 • Coverbands
 • Jazz ensembles
 • Big Band
 • Harmonie orkesten

Bieden wij een betaalbare geluidsversterking en ondersteuning aan met de volgende materialen.

 • Actieve boxen van TurboSound IQ18B,
  De IQ18B is een actieve tweeweg subwoofer met een vermogen van maar liefst 2500 watt.
  Hij heeft een speaker-configuratie met een 18 inch woofer en een 4 inch voice coil. De klasse D versterker is ontwikkeld door het befaamde KLARK TEKNIK evenals de ingebouwde DSP-processor.
 • Turbosound IQ15,
  IQ15 is een actieve tweeweg luidspreker met een vermogen van maar liefst 2500 watt. Welke ik gebruik zowel als top en als monitor.
 • De soundcraft SI 24 compact is de mengtafel die we gebruiken als FoH 
 • Onze andere mengtafel is een Soundcraft UiR24R omwille van zijn compactheid en mogelijkheden voor bediening via PC, tablet en/of smartphone van de muzikant. Zo heeft hijzelf de controle over zijn monitor.
  Je kan de UI24R zien als een stage-box vol met aansluitingen.
LS Soundcraft Si Compact 24
 • In Ears monitors zijn ook ter beschikking van het merk Shure PSM 600 4 stuks.
  In Ears te voorzien door artiest zelf omwille van de hygiene.
  Daarnaast 4* iQ15 als monitor
inears
 • Microfoons van verschillende merken,
Wij werken met microfoons van SHURE
Shure logo
Wij werken met verschillende types van microfoons van SENNHEISER
9f215247dd5d318446bbd24a9a156e00
Wij werken met verschillende soorten microfoons van AKG
AKG
Scroll to Top

Manage Cookie Consent

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaatinformatie op te slaan en/of te openen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen we gegevens verwerken zoals browsegedrag of unieke ID’s op deze site. Het niet geven of intrekken van toestemming kan een negatief effect hebben op bepaalde kenmerken en functies.

Functioneel

Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.

Statistieken

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Marketing

De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.