Logo Paulushuis

Paulushuis

is een fantastische locatie voor een buurt-, gemeenschap centrum en ontmoetingsplek voor iedereen.
Gelegen nabij het treinstation Gent Sint-Pieters en dichtbij het openbaar vervoer, is het voor mensen uit alle lagen van de bevolking gemakkelijk bereikbaar.
Wij beschouwen onze hoogste prioriteit als het bieden van een warme en vriendelijke ruimte waar evenementen en activiteiten kunnen plaatsvinden.
Denk hierbij aan theatershows, vergaderingen, culturele lezingen, en privéfeesten. Maar ook petanque-wedstrijden behoren tot de mogelijkheden.

Onze gelagzaal is open elke maandagavond van 19u tot 23u, de laatste vrijdag van elke maand kunt u van 17.00 uur tot 24.00 uur. U kan kaarten, biljarten, en een verfrissend biertje terwijl u kunt praten met mensen.

Het Paulushuis is de perfecte locatie om een gevoel van gemeenschap te ervaren, nieuwe vrienden te maken en te genieten van een breed scala aan sociale en recreatieve activiteiten.
Let wel op: wij zijn in een woonwijk gevestigd en willen onze buren graag te vriend houden. Wij vragen daarom onze gasten vriendelijk om geen lawaaierige feesten te organiseren bij ons.

Verbinden
Scroll to Top