Ontdek hier hoe we jouw website tot stand brengen.

1 - Kwaliteit voor een betaalbare website,
Vaak worden voor websites absurd hoge bedragen aangerekend. Daar gaan wij tegen in. Ons doel is kwaliteit leveren voor een schappelijke prijs. Voor elk budget proberen wij er het maximale uit te halen.  Al onze websites worden gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo kun je op een vlotte manier je eigen website beheren. De opleiding geven we er gratis bij. Wil je liever dat wij je website onderhouden? Ook dat is geen enkel probleem. Uiteraard zijn onze websites 100% geoptimaliseerd voor alle apparaten. Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarop ze bekeken worden. De leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn altijd optimaal. Als webdesigner is online marketing niet onze core business. Toch hebben we de kennis in huis om onze websites te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Zo zorgen we er voor dat ook jouw website goed scoort in Google!
2 – Een website, net zo uniek als jouw bedrijf,
Wij bouwen we niet blindelings websites. We luisteren naar je doelgroep, bekijken de noden en maken een website op maat. Een grafisch pareltje, technisch onderbouwd en gebaseerd op een grondige analyse. Zo beschik jij over een website die bijdraagt aan je uitstraling én je rendement. Een website die dagelijks mee het verschil maakt en een onvergetelijke indruk nalaat.
3 – Een online strategie als basis,
Wegdromen in de overvloed aan opties en trends op het vlak van online marketing is niet moeilijk. Hier kijken we verder dan de waan van de dag. Vertrekkend vanuit een doordachte strategie combineren we elementen als SEO, SEA, social media, blogposts, en ga zo maar door, tot een overtuigend geheel. Zo komen we tot een online strategie met een duidelijke focus, waarbij het rendement ook effectief gemeten wordt.Door onze full-service aanpak integreren we je website naadloos in je andere communicatie en krijg je één sterk beeld. Met onze ervaring in het bouwen van websites, kun je op ons rekenen. Ben je op zoek naar een website die je bedrijf beter zit dan het strakste maatpak, dan weet je ons wel te vinden.
4 – Onze werkwijze voor jouw website,
Ga je met ons in zee voor jouw website, dan kan je rekenen op de meest efficiënte werkwijze. Onze werkwijze is zo opgebouwd, dat jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken over de digitale kant van je onderneming. Laat het ontwerp van je website of webshop met een gerust hart aan ons over! We bezorgen je vooraf een vragenlijst om ons startgesprek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij ons eerste contact kan je ons je noden en wensen vertellen. Misschien heb je zelf al een beeld van jouw website? De basis van jouw nieuwe website is een logische structuur, die wij voor jou uittekenen. We bezorgen je een stijlbord met concrete voorbeelden. Zo kan jij jouw wensen op vlak van lay-out vertellen. We starten met jouw digitale vitrine: de homepage. Zitten stijl en look-and-feel goed, dan gaan we verder. Inner pages design, We zorgen ervoor dat elke pagina uniek is, maar bewaken wel dat alle pagina’s samen. Als alle pagina’s klaar zijn, finaliseren we de nieuwe website. We controleren daarbij dat alles naar jouw wens is. Is het website ontwerp klaar, dan start het webdevelopement zodat je een operationele, vlot draaiende website krijg.
5 – Wij maken uw site met:
De websites worden gemaakt met de meest vernieuwende WordPress Page Builder Elementor (Pro). De page builder telt op dit moment meer dan 5 miljoen actieve instalaties en wordt door steeds meer webbouwers ingezet om nieuwe websites mee te bouwen.
Scroll to Top