Over Mijzelf

Als muzikant begon ik op jeugdige leeftijd van 8 jaar bij de plaatselijke harmonie en na een aantal jaren begon ik mijn verkenning in de muzikale wereld. Zelfs radiopresentatie kwam er enkele jaren bij kijken en als dj schuimde ik wat zalen en trouwfeesten af, met wisselend succes. Daarna begon de reis in de harmonies en bandjes, zelf bleef ik mijn opleiding als slagwerker trouw.
Na een tijd kwam de drang om verandering en werd ik geconfronteerd met geluidsversterking want de bands werkten met zangstemmen en elektronische instrumenten en die hadden nu eenmaal versterking nodig en dat interesseerde mij wel en verdiepte ik mij in de geluidstechniek. Scholing zoals nu bestond nog niet en je moest het maar zien uit te zoeken bij collega’s en uit ondervinding. Stillaan ging het beter en beter en begon ik mijn eigen materiaal aan te kopen en de hobby evolueerde mee met mijn jaren.
En toen kwam er internet en moest je als artiest/geluidsman een website hebben en de prijzen daarvoor waren een inbreuk op je budget dus, dat deden we dan ook maar zelf. Startende vanuit Note-pad met HTML code maakten we de eerste sites, daarna kwam Frontpage, Dreamweaver en CMS op de proppen. Daar je maar in een ding kan gespecialiseerd zijn besliste ik mij toe te leggen op WordPress en Elementor.

WordPress & Elementor Specialist

De manier waarop websites worden gebouwd ontwikkelt razendsnel. Waar je niet zo lang geleden nog afhankelijk was van programmeurs, is het met de komst van vernieuwde tools steeds eenvoudiger geworden om zonder al te veel technische kennis een nieuwe website te realiseren. Dit zorgt ervoor dat websites betaalbaarder worden, zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor houd je als klant meer tijd en budget over voor andere (marketing)activiteiten.

Waarom werk ik met Elementor

Ik bouw websites met de meest vernieuwende WordPress Page Builder Elementor (Pro). De page builder telt op dit moment meer dan 5 miljoen actieve instalaties en wordt door steeds meer webbouwers ingezet om nieuwe websites mee te bouwen.
Het voordeel voor jou als klant: je website is sneller klaar en je kunt deze eenvoudig zelf beheren. Met andere woorden: je hebt ons webbouwers bijna niet meer nodig. Ook is je website toekomstbestendiger, omdat deze eenvoudig weer om te bouwen is met behulp van Elementor.

Scroll to Top